torsdag 8 november 2012

Med gården som arbetsplats.

Vår flytt till gården öppnade verkligen nya möjligheter för oss att inrätta våra liv så som vi drömt om; ett fritt liv nära naturen, men ändå med allt vi önskade av storstan inom ett stenkasts avstånd. Pirjo kunde flytta hela sin designverksamhet till gården och slapp inte bara alla resor in och ut från stan, utan också hyran för butik och ateljé i stan. Hyra betalar hon visserligen fortfarande, men till oss själva! Christer började jobba alltmer hemifrån och reser numera bara in till stan för viktiga kundmöten.


Renoveringen och inredningen av Ladan skapade allt det som Pirjo behövde i sin verksamhet. Och kunderna följde med! Resan hit blev en kvart längre än tidigare, men det uppvägdes med råge av hela atmosfären här. Hur många butiker i stan bjuder på kaffe i Orangeriet?



Flytten av verksamheten öppnade också möjligheter att utvidga affärsidén; från bara "Du blir fin" till att även omfatta "vill ha, må bra". Idag hittar man inte bara personliga kläder hos Pirjo, utan också trivselskapande heminredning, väldoft och vackra saker.








För att inte tala om alla nya möjligheter att visa upp de egna kollektionerna i en fantastisk miljö! Modevisningen i trädgården på försommaren har blivit en tradition. Så långt från den pretentiösa catwalken man kan komma.







Här finns också precis de miljöer vi behöver för att fotografera fantastiska bilder till våra reklampresentationer. Är du nyfiken på Pirjos design ska du titta på albumen på Facebook (http://www.facebook.com/pages/Pirjo-Design/192014210809183?ref=hl). Eller på Pirjos hemsida(www.pirjodesign.se).





Nu när vintern närmar sig, kanske du behöver en fin kappa?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar